Кражби

krajbi

Разкриване на всякакви кражби и съучастници

Корупция

korupcia

Разкриване корупция и корупционни схеми

Изневери

izneveri

Разкриване на изневери между партньори

Престъпления

prestuplenia

Разкриване на тежки престъпления

Има ли добър детектор на лъжата в България?

Ако желаете да намерите начин за откриване на истината, когато тя не ви се предоставя от дадено лице или ситуация, то можете да изберете и научен метод за достигане до необходимата информация. Това е полиграфското изследване, което може да ви даде точни резултати между 95 % и 100 %. Има ли добър детектор на лъжата в България? На страниците на детекторналъжата.net, ще откриете подробности, относно професионалната техника и специалистите, които работят с нея, което ще ви даде допълнително уверение за високия професионализъм.

Бюрото за психофизиологични изследвания, притежава лиценз от САЩ и права за закупуването и използването на специализираната техника. Става дума за компютъризирана апаратура от висок клас, отчитаща максимално точно резултатите. Освен това квалифицираните професионалисти, покриващи и най-високите изисквания на АПА ( Америсканската Психологична Асоциация), могат да проведат и анализират резултатите от теста възможно най-прецизно. Единствената агенция, която разполага с два осем канални, компютъризирани полиграфа в България, може да ви осигури бърз и надежден достъп, както за провеждането на самия тест, така и за достигане до истината.

Има ли добър детектор на лъжата в България?

Как всъщност се провежда изследването с детектор на лъжата? Необходимо е на първо място да се събере необходимата информация по случая, на база на което се изготвят въпросите. Прави се консултация със специалиста, който ще провежда изследването, за да се подберат точките в теста, като свързаните с темата въпроси, би следвало да са максимум три, за да не се подведе изследването в погрешна посока. Преди да се започне самият тест, се прави въведение и подготовка, както и запознаване с предстоящите въпроси на тестващото се лице. Добре е то да бъде наясно с тях. Тъй като всеки случай е специфичен, на база на вашите притеснения или съмнения, се прави обстоен преглед на наличната информация, благодарение на която се отсяват най-важните моменти.

Тъй като това е психо-физиологично изследване, се отчитат промените в артериалното налягане, дишането, както и типа дишане (дали е гръдно или стомашно) и др., с помощта на датчици. Всяко изменение се проявява ясно и може да се отчете дори с просто око. Това, обаче не означава, че всеки може да провежда и анализира резултатите. Само експертът може да отсее разликите в емоционалното напрежение, което произтича от незначими фактори, от това, което свидетелства за лъжепоказания. Да се направи разлика между емоционалните от неемоционалните реакции, е сред първите задачи на професионалиста. Има се предвид и склонността да се манипулират резултатите, което се отразява върху теста, дори и ако лицето се е опитало да се подготви преди това безпогрешно.

Разнообразните съвети, които тестващото се лице би могло да намери преди това в интернет, с цел достигане до максимално положителна картина, могат да се обърнат срещу него. За това, дори и да става дума за нещо безобидно, като интервю за работа, специалистите съветват да не се правят опити за получаване на безпогрешни резултати, тъй като това би било проява на неискреност и тя ще се отчете. Вижте повече подробности, относно изследването с детектор на лъжата в страниците на детекторналъжата.net и преценете дали това е подходящият метод за вашия случай и за кого би могъл да се приложи.

Полиграфски сертификати