Кражби

krajbi

Разкриване на всякакви кражби и съучастници

Корупция

korupcia

Разкриване корупция и корупционни схеми

Изневери

izneveri

Разкриване на изневери между партньори

Престъпления

prestuplenia

Разкриване на тежки престъпления

Как да открием надежден детектор на лъжата София?

Ако се нуждаете от помощ за откриването на истината, по отношение на нечии твърдения, то можете да я получите лесно и бързо. С детектор на лъжата, може да се определи с точност между 95 и 100 % наличието на истина или лъжа в отговорите на тестваното лице.

Как да открием надежден детектор на лъжата в София ?

Достатъчно е да посетите страниците на Бюрото по психофизиологични изследвания Рефлекс и да се запознаете с типа техника, с която работи, както и с опитните специалисти, боравещи с нея. Става дума за апаратура, която е лицензирана в САЩ, както и за професионалисти, чиято квалификация е международно призната, дори и от високите стандарти на АПА или Американската Психологична Асоциация. Експертите, заедно с добрата осем канална и освен това компютъризирана техника, могат да дадат яснота за всяко съмнение относно дадено лице, и то в рамките на 2 или 3 часа, според случая.

Спецификата на всяка ситуация, определя и необходимостта от събиране на подробна информация и начина на изготвяне на въпросите. При всички случаи, етапите на провеждане на теста с полиграф, включват подробно консултиране и отсяване на необходимите въпроси, заедно с психофизиолога. Важно е да се изберат до три свързани с една тема въпроси, за да се избегне опасността от изкривяване на данните.

Как да открием надежден детектор на лъжата София?

Преди да се пристъпи към теста с детектор на лъжата, специалистът ще ви приветства и ще обясни подробно в какво точно се състои той. Също така, е важно и тестваното лице да бъде запознато с изследването, както и с всички въпроси, които предстои да чуе по време на теста. Тук няма място за притеснения, по отношение на опит за измама, породена от подготвеността на лицето, тъй като умелият специалист знае как да идентифицира всеки опит за манипулация.

На първо място, се прави разлика между емоционалните и неемоционалните стимули, влияещи на симпатиковата нервна система, наред със съответните фактори, формиращи различните видове отговори. Освен това се прави и разлика в нервното напрежение, което е породено от самия тест и опита да не се сгреши от фактическия опит за измама. Така, ако сте на мястото на тестван за интервю за работа, специалистите съветват да не се опитвате да изглеждате безупречно, като се целите към верните отговори, тъй като това може да бъде изтълкувано погрешно.

Да се прави тест с детектор на лъжата е възможно само доброволно и от лица, които са пълнолетни и в нормално физическо и психическо здраве. До такова изследване се стига по разнородни причини. Някои изпитват неоснователни съмнения по отношение на свои близки, с които са влезли в конфликт и не могат да решат даден личен въпрос. Други, имат сериозни обвинения, свързани с престъпления, за които обаче не достигат доказателства, а трети го прилагат профилактично за бизнес дела или за наемане на служители на работа.

Някои собственици на големи фирми, дори изискват от своите служители редовното правене на тест с полиграф, като превенция на евентуални опити за измама или други нарушения във фирмата. Така, считат, че очакването на следващ тест би възпряло реализирането на идеи в ущърб на фирмата, от страна на техните служители. Вижте подробности и често задавани въпроси по темата на детекторналъжата.net и изберете своя метод на действие, спрямо конкретната ситуация.

Полиграфски сертификати