Кражби

krajbi

Разкриване на всякакви кражби и съучастници

Корупция

korupcia

Разкриване корупция и корупционни схеми

Изневери

izneveri

Разкриване на изневери между партньори

Престъпления

prestuplenia

Разкриване на тежки престъпления

Може ли да се излъже детектора на лъжата?

Ако над вас тегне сериозно съмнение по отношение на добросъвестността на някой, в когото сте загубили доверие и чиито доводи не можете да възприемете за верни, то има начин да достигнете до истината. Можете да използвате метода детектор на лъжата , който дава точност на резултатите над 95% и да успокоите мислите си.

В бюрото по психофизиологични изследвания Рефлекс, можете да разчитате на максимално добра техника, сертифицирана от САЩ, както и на високо квалифицирани експерти, които са признати от APA ( American Psychological Association), които работят с нея. Изследването с полиграф, отчита точно всички психофизиологични изменения, които настъпват в резултат на зададените въпроси. Това са промените в дишането, както и в типа дишане ( коремно или гръдно), промените в сърдечно-съдовата система и др. на база на специално подбрани въпроси.

Преди да се направи теста, се събира необходимата информация и заедно с експерт се подреждат и отсяват най-важните въпроси, които ще бъдат зададени в изследването. Освен това преди да се пристъпи към теста, тестващото се лице, ще бъде подготвено за това каква точно е процедурата, както и какви въпроси да очаква.

Може ли да се излъже детектора на лъжата?

В такъв случай може ли да се излъже детектора на лъжата? Опитните специалисти, анализиращи резултатите от изследването, в умението си да отчитат истината от лъжата, правят разлика, между нервно напрежение от самия тест и опитите за измама. Дори за самите тях би било трудно да надхитрят полиграфа, независимо колко добре са подготвени. Всъщност опитите за безпогрешни отговори могат в някои случаи да изиграят лоша шега, ако например става дума за интервю за работа, което се възприема като изпит и тестваният търси верните отговори, вместо да се остави на своите първоначални реакции.

Имайки предвид, че никой не е безгрешен, специалистите съветват да се избягват всякакви предварителни опити за подготовка, които могат да бъдат намерени като съвети в интернет, именно поради тази причина. Според последни изследвания данните които предоставя изследването с компютъризиран детектор на лъжата достигат до 98% точност, което ги прави максимално надеждни. За специалиста, боравещ с резултатите, който има достатъчно опит, най-важното в началото е да идентифицира емоционалните от неемоционалните стимули, както и съответните, като вид отговори, които дава лицето.

Добрата техника, с която разполага Рефлекс, дава възможност за провеждане на до 8 теста с детектор на лъжата на ден. Независимо дали се намирате в София или в друг град, можете да поръчате теста с полиграф да се проведе от всеки друг офис на агенцията в страната. Многогодишния опит на детективите в агенцията при разследването на различни случаи, помага до голяма степен при оценка на ситуации, свързани с различни престъпни деяния, както и при изготвянето на теста с необходимите в него точни въпроси. Това изключва възможността едно виновно лице да не бъде уличено в лъжа, след провеждането на теста.

Провеждането на процедурата се извършва само доброволно, като по време на самото изследване тестваният и изпитващият остават сами в стаята независимо дали ви се иска да присъствате на самия тест, като поръчител, защото това може да отклони лицето от темата и да бъде подвеждащо за резултатите. Вижте още подробности за метода в страниците на детекторналъжата.net, като можете да се запознаете и подробно с всички сертификати на агенцията, свидетелстващи за професионализъм на ниво.

Полиграфски сертификати