Кражби

krajbi

Разкриване на всякакви кражби и съучастници

Корупция

korupcia

Разкриване корупция и корупционни схеми

Изневери

izneveri

Разкриване на изневери между партньори

Престъпления

prestuplenia

Разкриване на тежки престъпления

Колко струва услугата детектор на лъжата?

Когато съмненията в дадено лице започнат да тегнат със страшна сила и да заплашват съня и спокойствието, в различна степен, според конкретния случай, липсата на доказателства може само да затормози и да изнерви състоянието на човек. Ако сте в подобна ситуация и не можете да прецените категорично дали са верни или измамни твърденията на някого, то имате възможност да реагират със средствата на детективска агенция.

Бюрото за полиграфски изследвания Рефлекс, предлага както детектор на лъжата , така и секретна детективска работа. Ако случаят е заплетен и изисква дискретност, то можете да ангажирате детектив, който може да събере за вас необходимата информация, във вид на документи, снимки и видео материали, така че да не останат никакви съмнения в същината на нещата.

Ако е налице, обаче явен конфликт или неразбирателство или е въпрос на чест, то можете да приканите конкретното лице да направи тест с полиграф. Психофизиологичното изследване, което бюрото предлага, е с максимална точност, както благодарение на високо технологичната и специализирана апаратура, но и на експертното участие на сертифицирани специалисти, които да проведат и анализират самия полиграфски тест.

Колко струва услугата детектор на лъжата?

Колко струва услугата детектор на лъжата? Както можете сами да установите, става дума за съвсем достъпни цени, като за всеки конкретен случай, според нивото на сложност и необходимост от набиране на информация е различно. Ако имате въпроси и неясноти, то веднага можете да се консултирате със специалист, който да ви даде повече яснота, на база всеки етап от работата. Изследването с детектор на лъжата е доброволно и се прилага само върху пълнолетни лица, както разбира се и такива в нормално физическо и психическо здраве. Поръчване на тест с полиграф, се прави по различни причини, които могат да бъдат свързани, както със сериозни съмнения, относно криминални прояви, така и за лични дела, като имуществени проблеми и манипулиране на документация и т.н.

Въпреки, че основният офис се намира в София, то съществуват и други офиси на агенцията, в които може да бъде проведено изследването. Добре е да знаете, че поръчителите не могат да присъстват по време на тестването, за да не отвлекат вниманието на тестващото се лице, което да даде подвеждащ резултат. Важен етап, преди да се подходи към фактическия тест с детектор на лъжата е, този, свързан с подготвянето на въпросите. На база наличната и събраната информация, свързана с темата, заедно с консултант, ще направите подбор на важните въпроси, които да се използват в самия тест.

Психофизиологичното изследване, което отчита и най-малките промени в дишането и сърдечно-съдовата дейност, дава ясна картина за истинността или неискреността на твърденията, която може да бъде разчетена от експерта. Специалистът знае как да идентифицира емоционалните от неемоционалните стимули и съответните отговори, които дава лицето, за да установи до каква степен съществува нервно напрежение от самия тест и кое представлява опит за измама. Идеите за манипулиране на резултатите са обречени на неуспех, имайки предвид многогодишния опит на професионалистите в областта, чиито детективски стаж им позволява, както да направят точен подбор на въпросите, така и да разчетат графиките максимално точно.

Разгледайте подробности и често срещани въпроси, относно полиграфското изследване, в страниците на детекторналъжата.net и поръчайте сега!

Полиграфски сертификати