Кражби

krajbi

Разкриване на всякакви кражби и съучастници

Корупция

korupcia

Разкриване корупция и корупционни схеми

Изневери

izneveri

Разкриване на изневери между партньори

Престъпления

prestuplenia

Разкриване на тежки престъпления

Как се отчитат резултатите от теста на детектор на лъжата?

Всеки, който има известни съмнения, относно някого, може да намери начин да разбере каква всъщност е самата истина, благодарение на методите за отчитане на искреността. С други думи, можете да използвате полиграф, по всяко време, когато решите да подложите нечии твърдения на проверка, ако разбира се и лицето е съгласно с това. Как се отчитат резултатите от теста на детектор на лъжата ?

Психофизиологичното изследване, дава представа за всички промени, които настъпват в състоянието на даден човек, в резултат на зададените въпроси, като картината се формира, благодарение на датчици, включени към специална апаратура. Бюрото за изследвания Рефлекс е единственото в България, което разполага с два полиграфа, при това компютъризирани, което спомага да се правят много повече изследвания на ден.

Освен това, дори и да не се намирате в София, можете да се възползвате от услугата, посещавайки друг от офисите в страната. Вижте още в страниците на детекторналъжата.net и можете да се свържете за консултация по всяко време. Нормално е за нещо, което е било познато само от филмите да има много въпроси и неясноти, но за това пък високо квалифицирания персонал, може да отговори на всички тях.

Как се отчитат резултатите от теста на детектор на лъжата?

Как се провежда самото изследване с детектор на лъжата?

Има няколко основни стъпки, които се следват в хода на процедурата, като първата е снабдяване с достатъчно подробни данни. Тъй като всеки случай е индивидуален, подробностите по спецификата на всеки един от тях, зависят от информацията, подадена от поръчителя. След това се избират важните теми, ако са повече от една и следва формулиране на въпросите, което се прави съвместно със специалист. Отсяват се важните въпроси, като след като те бъдат готов, преди да се пристъпи към същинското изследване, тестваното лице се запознава с тях, до степен, в която не остане нищо неясно. Добре е лицето, което се подлага на тест да знае какво го очаква и с какви точно въпроси ще се срещне.

Това е част от процеса и е важно да не бъде пренебрегвана. На последно място, но не и по важност, след като тестът е проведен, се прави анализ или разчитане на полиграмата. Това е възможно само от експерт, който е и човекът, който провежда теста. Важно е и по време на самото изследване тестваният и експертът да останат сами в стаята, за да може изследваното лице да няма външни разсейващи стимули, коитото могат да подведат резултатите. За какво може да се използва тестът с детектор на лъжата? Според индивидуалния проблем, идват и различните причини, водещи до полиграф.

Това може да бъде личен въпрос между приятели, които са в конфликт, както и ситуация в бизнес сферата, при която не може да се определи чие твърдение е вярно. При обвинение в кражба или измама, както и други престъпления, полиграфът може да послужи, като резултатите са с точност между 95% и 100%. Възможно ли е детектора на лъжата да бъде измамен? Имайки предвид многогодишния детективски опит на специалистите, то от изготвянето на самия въпросник в теста, до отчитането на резултатите, можете да разчитате на максимална възможност за уличаване на някого, ако дава неискрени твърдения.

При възникнали въпроси, можете да се свържете с професионалистите ни за уточняване на всеки необходим детайл.

Полиграфски сертификати