Кражби

krajbi

Разкриване на всякакви кражби и съучастници

Корупция

korupcia

Разкриване корупция и корупционни схеми

Изневери

izneveri

Разкриване на изневери между партньори

Престъпления

prestuplenia

Разкриване на тежки престъпления

Скъпа ли е услугата за детектор на лъжата?

Във времената на бързите технологии и информационен обмен по изключително бърз начин, можем да достигнем до много подробности по почти всяка тема, която ни интересува. Това може да има както положителни, така и отрицателни страни. Положителните страни, разбира се, са свързани с набавянето на необходимия набор от знания за кратко време, без да се налага да се посещава например библиотека, а отрицателните, са свързани с качеството на информацията, която не винаги е достоверна, както и с трудността, относно опазването и, ако става дума за нещо секретно или фирмени тайни, например.

Тъй като в голяма част от случаите, не можем да проследим и да контролираме всичко, то основна част от дейностите в една фирма, лежат на упование в лоялност. Все пак, нормално е от време на време да възникнат по-големи или по-малки проблеми, особено, когато става дума за голяма фирма, в която работят много хора, като има случаи, в които не може да се определи кой казва истината и кой не. Ако има две страни на въпроса, които са в открит конфликт, то може да се намери начин за установяване на истината. Благодарение на услугата детектор на лъжата , всяко лице може да бъде разкрито, ако дава лъжепоказания, както и да бъде оневинено, ако е искрено.

Скъпа ли е услугата за детектор на лъжата?

Скъпа ли е услугата детектор на лъжата?

В страниците на детекторналъжата.net, можете да се запознаете с вариантите, които са съвсем достъпни, като имате предвид все пак, че всеки случай е индивидуален. Както за фирмени дела, така и за лични проблеми се използва полиграф, което само по себе си определя различен набор от информация и тип тест. До такъв вид изследване може да се стигне и при наличие на сериозни съмнения за криминално деяние или опит за измама, както и ако става дума за неизяснени имуществени въпроси. Няма ограничения на темите, които могат да бъдат засегнати, за изготвяне на теста.

Единственото условие е тестващото се лице да бъде пълнолетно, както и да е дало своето доброволно съгласие да се подложи на детектор на лъжата. Важно е, разбира се да е в нормално физическо и психическо състояние, за да може резултатите да бъдат възможно най-надеждни. Какъв е процентът на точност при отчитане на резултатите? С детектор на лъжата, който представлява компютъризиран осем канален апарат, точността е между 98% и 100%. Бюрото за психофизиологични изследвания Рефлекс разполага с два полиграфа, което е предимство за цялата страна и дава възможност за провеждане на повече тестове на ден. Преди да се пристъпи към същинската процедура с детектор на лъжата, е необходимо да бъдат събрани всички важни сведения по въпроса.

Това се прави с помощта на поръчителя, който осигурява подробна информация по целия случай, за да могат да се изготвят максимално добре въпросите. След като с помощта на консултант се определят ключовите теми и се отсеят въпросите, преди стартирането на процедурата, е важно тестваният също да бъде запознат с тях. Добре е да бъдат премахнати всички неясноти, по отношение на теста. Тестът се провежда в спокойна обстановка, в която присъстват само тестваното лице и провеждащият изследването. На поръчителите е забранено да присъстват, за да не отвлекат вниманието към себе си.

Вижте подробности в страниците на сайта ни и при изникнали въпроси, можете веднага да се свържете със специалистите ни за консултация.

Полиграфски сертификати