Кражби

krajbi

Разкриване на всякакви кражби и съучастници

Корупция

korupcia

Разкриване корупция и корупционни схеми

Изневери

izneveri

Разкриване на изневери между партньори

Престъпления

prestuplenia

Разкриване на тежки престъпления

Признават ли се в съда резултатите от детектор на лъжата?

Ако се намирате в сериозна ситуация, в която е необходимо внимателно да прецените как да действате, във връзка с даден случай, който може да се развие до съдебно производство, то е необходимо да имате достатъчно добри данни, на които да се опрете. Не винаги, обаче са налице такива и ако случаят изисква секретност на този етап, можете да ангажирате частен детектив, който да направи необходимото разследване.

Благодарение на добрата техника, с която разполага един добър частен детектив, който е с опит зад гърба си, може да ви достави всички необходими сведения, във вид на документация и фото или видео материал, така, че да не остане никакво съмнение, относно същината на нещата. Ако става дума за възникнал открит конфликт и заплаха за съд, независимо от чия страна, то някои недоразумения могат бързо да бъдат премахнати с помощта на детектор на лъжата Научният психофизиологичен метод, който вече е достъпен и у нас, може да даде точност на резултатите над 95%. В бюрото за психофизиологични изследвания Рефлекс, могат да се намерят два компютъризирани полиграфа, които освен това са лицензирани от САЩ, при това от Търговския департамент на правителството.

Признават ли се в съда резултатите от детектор на лъжата?

Става дума за професионализъм, не само по отношение на техниката, но и по отношение на квалификацията на специалистите, както можете да видите и сами в детекторналъжата.net. Освен многобройните сертификати, можете да видите и признание от страна на АПА ( Американската Психологична Асоциация) и не на последно място да срещнете в тяхно лице опитни специалисти. Благодарение на техния многогодишен детективски опит, професионалистите могат да изготвят необходимите въпроси, с оглед на максималната вероятност, ако става дума за лъжепоказания - те да бъдат разкрити. Признават ли се в съда резултатите от детектор на лъжата? Ако решите можете да използвате резултатите от полиграфа в съда, където ще бъдат взети под внимание приложените полиграми.

Полиграфът може да бъде използван по редица причини. Както във връзка с въпроси от личен характер, така и за бизнес дела и фирмени въпроси, както и във връзка с корупционни схеми или криминални деяния. Темите са толкова разнообразни, колкото разнообразни случаи могат да се срещнат, като това, което е необходимо е да се набавят достатъчно количество сведения по въпроса, както и да е налице съгласие от страна на тестващият се.

Освен доброволно съгласие, тестваният трябва да е пълнолетно лице, което е в нормално физическо и психическо здраве. Специалистите съветват преди да се подложи на тест, лицето да бъде отпочинало и да не е приемало никакви медикаменти, освен ако не приема такива по предписание. Да се подведе детектор на лъжата, е въпрос, който често бива задаван, но вероятността е твърде нищожна.

Имайки предвид опитността на специалистите да провеждат и да отчитат резултатите, то дори и за тях, би било трудно да измамят полиграфа. Преди да се пристъпи към същинската процедура на изследването, се преминава през въвеждащ етап, в който изследващото се лице бива запознато с всички подробности, както и с всички въпроси, които ще се разглеждат. Важно е да няма неясноти, преди да се пристъпи към фактическото изследване.

Още подробности можете да видите в страниците на сайта ни, а при конкретен случай, можете да се свържете за консултация с нас по всяко време.

Полиграфски сертификати