Кражби

krajbi

Разкриване на всякакви кражби и съучастници

Корупция

korupcia

Разкриване корупция и корупционни схеми

Изневери

izneveri

Разкриване на изневери между партньори

Престъпления

prestuplenia

Разкриване на тежки престъпления

За какво можем да използваме услугите на детектор на лъжата?

Ако сте се сблъскали с безсънието или нервността, по отношение на някакъв скрит за вас въпрос, чиито отговори не можете да откриете лесно, то може би, бихте били изненадани да научите някои от вариантите за бързото разкриване на истината. Що се касае за дадено лице или фирма, ако имате някакви съмнения, дори и без налични доказателства, можете да ангажирате частен детектив, който да намери за вас всичката информация, която да осветли въпросният случай от всички страни.

Независимо дали случаят е свързан с личната или с професионалната сфера,щом става дума за разкриване на истината, във вид на документация или фото и видео материали, то с опитни детективи, това лесно може да се осъществи. Бюрото за психофизиологични изследвания работи с професионалисти, като също предлага и при провеждането на тест с полиграф. Това е познатият детектор на лъжата , който може лесно да посочи кое твърдение е искрено и кое не. За това, ако имате открити съмнения в някого, можете да го приканите да направи подобно изследване.

Имайки предвид добрата техника, с която бюрото разполага и високата квалификация на специалистите, които боравят с нея, то може да се окаже, че с детекторналъжата.net шансът е бил през цялото време на една ръка от вас. Но по-добре по-късно, отколкото твърде късно, нали?

За какво можем да използваме услугите на детектор на лъжата?

За какво можем да ползваме услугите на детектор на лъжата?

Различните случаи изискват различни отговори на този въпрос, но общо взето ограничения няма, стига лицето, чиито твърдения желаете да проверите, е дало своето доброволно съгласие, както и ако е пълнолетно и в добро здраве. Ако не е налице някое от тези условия, то можете да намерите друг вариант за откриване н истината. Някои се боят да обвинят когото и да било, особено, ако става дума за роднини и за наследствени дела и заплетени ситуации от този род. Но само решителните действия и яснотата на нещата може даде преднина в действията и най-вече увереност как да се подходи занапред.

Фактите такива каквито са, могат да ви дадат и нужното спокойствие, независимо дали резултатът не е до голяма степен разочароващ. Разбира се, има и ситуации, в които се оказва че човек греши в обвиненията си и след това изпитва срам, пред лицето, което е приканило да се изследва. За това, преди да предявите обвинения и да призовете някого да изследва с детектор на лъжата, е добре да сте наясно доколко важна е темата за вас и какво би станало, ако се окажете в заблуда.

Какво представлява самото изследване?

Тестът е съставен от въпроси, които се формират от вас, като е задължително да се отсеят ключовите теми и въпроси, които да останат, което се прави заедно със специалист. Благодарение на датчици, които се прикрепят върху изследваното лице, то може веднага да се отчетат всички психофизиологични изменения, като дишането, дейността на сърцето и др, които настъпват в резултат на зададените въпроси. Ето защо е много важно как биват подбрани съответните теми и въпросите, свързани с тях. Едно от най-важните неща за експерта, който провежда изследването с детектор на лъжата, е да открие емоционалните и неемоционалните стимули, както и отговорите, които са с различна емоционална наситеност.

Вижте още подробности в страниците на сайта ни детекторналъжата и се свържете с нас сега!

Полиграфски сертификати