Кражби

krajbi

Разкриване на всякакви кражби и съучастници

Корупция

korupcia

Разкриване корупция и корупционни схеми

Изневери

izneveri

Разкриване на изневери между партньори

Престъпления

prestuplenia

Разкриване на тежки престъпления

Какво може да ни спести услугата детектор на лъжата?

Имали ли сте случай, в който да не можете да заспите от съмнения, по отношение на някого, без да сте имали доказателства да предпримете каквото и да било? Това би могло да донесе много напрежение и да продължи във времето толкова дълго, колкото решите, тъй като има начини да се разкрие истината и то в кратки срокове. Ако държите на дискретността и не желаете да уведомявате никого за предприемането на проучване, можете да ангажирате частен детектив.

Ако пък ситуацията е свързана с открито несъгласие или недоверие, то можете да организирате тест с детектор на лъжата , на който да се подложи лицето, което е загубило вашето доверие. Разбира се това е доброволен тест и е необходимо съгласие на лицето, което ще бъде тествано. В бюрото за психофизиологични изследвания Рефлекс, можете да разчитате на професионална техника, лицензирана от САЩ, както и на добри професионалисти, които работят с нея. Високата квалификация на специалистите е призната дори от стандартите на АПА или Американската Психологична Асоциация.

Какво може да ни спести услугата детектор на лъжата?

Какво може да ни спести услугата с детектор на лъжата?

Установяване на истината, каквато и да е тя, може както да премахне всички досегашни съмнения и главоблъсканици, така и да предотврати дадено съдебно производство, ако резултатите са такива, че да ви дадат основания за това, имайки повече яснота за бъдещите действия. Когато човек е наясно с положението на нещата, има преднината и увереността за предприемане на по-нататъшни действия, а и се сдобива с необходимите изводи.

Понякога се оказва, че съмненията са плод на добре развито въображение, но това не намалява тяхното влияние. Безсънието и подозренията, които могат да растат с всеки изминал ден, могат да бъдат прекратени в рамките на няколко часа, с помощта на полиграфа. Рефлекс е единственото бюро за изследвания в България, което разполага с два осем канални компютъризирани полиграфа, които могат да се използват, както в София, така и в други населени места. Това позволява и извършването на повече от един тест на ден, което е предимство, по отношение на максимално бързата развръзка за всяка проблематична ситуация.

Полиграфът, познат, като детектор на лъжата, може да отчете всички психофизиологични промени, които настъпват по време на тест, който е съставен от добре подбрани въпроси. За целта на правилния подход и максимално добрите резултати, се събират данните, подадени от поръчителя и внимателно се подреждат въпросите. Експертът умее да идентифицира емоционалните от неемоционалните стимули, което спомага за отчитане на нервното напрежение само по себе си, както и опитите за измама. Тъй като не са изключени опити за манипулация, специалистите са добре подготвени.

Това прави подобни идеи обречени на неуспех, тъй като изследването се базира на сбор от много фактори, които се взимат предвид от началото на процедурата, до анализа на полиграмата. Случаите, в които се прибягва до полиграф са различни, като могат да се отнасят, както до теми от личен характер, така и до бизнес отношения и мн. др. Някои го използват и по време на интервю за работа, за подбор на бъдещи служители. Точността на резултатите от полиграфското изследване надвишава 95%.

Вижте подробности в страниците на детекторналъжата.net и поръчайте час за изследване сега!

Полиграфски сертификати