Кражби

krajbi

Разкриване на всякакви кражби и съучастници

Корупция

korupcia

Разкриване корупция и корупционни схеми

Изневери

izneveri

Разкриване на изневери между партньори

Престъпления

prestuplenia

Разкриване на тежки престъпления

Кога не можем да използваме детектор на лъжата?

Ако сте решени да научите истината и да разкриете всеки опит за измама, който дадено лице дръзва да прави спрямо вас, то има начини това да се случи и то в кратки срокове. Благодарение на достъпната вече услуга с детектор на лъжата , можете да предизвикате всяко лице, с което сте в конфликтна ситуация или сериозно се съмнявате в искреността му.

Имайки предвид степента на точност на резултатите, която с компютъризиран полиграф е над 95%, то можете бързо да намерите отговори на своите въпроси. Бюрото по психофизиологични изследвания Рефлекс, предлага лицензирана техника, както и високо квалифицирани професионалисти, които могат да проведат изследването и да отчетат резултатите с точност. Възможните отговори от теста са три - лъжа, истина или неопределен резултат, на база на което можете да прецените как да действате нататък.

Важна част от изготвянето на въпросите, е събирането на необходимата информация, която може да спомогне пълноценно изготвяне на теста. С помощта на специалист, ще намерите точния баланс между подадените въпроси, така че те да включват всички важни за вас теми, както и допълнителни такива, съпътстващи самия тестов формат.

Кога не можем да използваме детектор на лъжата?

Кога не можем да използваме детектора на лъжата?

Ако лицето, което приканите за такова изследване не е съгласно да бъде изследвано, то не можете да го принудите да проведе теста. Друго задължително условие е лицето да е пълнолетно и да е в нормално психическо и физическо здраве. Ако едно от тези условия не е на лице, то можете да се ориентирате към друг вид набавяне на информация за разкриване на истината. В такъв случай, можете да изберете проучване с частен детектив, който може да събере всички необходими данни, които красноречиво да разяснят същината на проблема.

Понякога, се оказва, че обвиненията са били абсолютно безпредметни и истината се намира на съвсем различно място. Това може да бъде в резултат на подвеждащи обстоятелства или информация, както и на добре работещо въображение. Независимо дали истината е такава, каквато предполагате или не, то установяването и носи онова успокоение, от което всеки има нужда, за да е наясно как да процедира. Ако сте били на път да повдигнете обвинения в съда, например, то с наличната информация, указваща несъстоятелност на съмненията, можете да си спестите и усилията и редица разходи.

Същото се отнася и при избор на детектор на лъжата, ако лицето се е съгласило да участва и всички останали условия са налице. Установяването на истината, може в някои случаи да предотврати по-неприятна за всички развръзка на нещата. Детектор на лъжата може да се използва за всякакъв вид теми, като преди да се пристъпи към самото изследване, този на когото предстои да се изследва, бива въведен в това, което го очаква, като метод и бива запознат с всички въпроси подробно. Важно е да да има яснота по темите и всички въпроси, които да очаква, преди да започне самият тест.

Добре е да знаете, че вие, като поръчител не можете да присъствате на самия тест, за да не се отвлича вниманието към вас и това да подведе резултатите. Вижте повече в страниците на детекторналъжата.net и изберете своя метод на действие, според конкретната ситуация.

При възникнали въпроси и неясноти, не се колебайте да отправите своите запитвания към специалистите ни.

Полиграфски сертификати